DALI Membranpanel

Fagerhult har designat och utvecklat en tryckknappspanel med unika funktioner och möjligheter. Ursprunget är att panelen skall uppfylla krav i sjukhusmiljö och att rubriken för varje enskild tryckknapp skall vara lätt att avläsa.

DIGIDIM paneler

Manöverpaneler för montage i standard apparatdosa. Front i vit termoplast. Tryckknapparnas eller reglagens funktioner kan programmeras.

DIGIDIM ramar

Möjliggör ett enkelt sätt att få informativ text vid DIGIDIM tryckknappspaneler och skjutreglage. Finns för enkel- eller dubbelram. Textytan är till för vanligt papper som fästs på plats under hållaren. Ramen placeras för panelens yttre ram.

DIGIDIM 452

Digital en-kanalig fasregulator för glöd- och halogenlampor. Fram- resp. bakkantsreglering kan väljas via en omkopplare.

DIGIDIM 312 multisensor

Multisensor med funktionerna (valbara) konstantljus, närvarodetektering samt mottagare för fjärrkontroll (IR). Enheten monteras infälld. Håldiameter 55 mm.

DIGIDIM 313, 313K

Sensorer för väggmontage att användas till exempel i lärosalar och korridorer. 313K har till skillnad från 313 ett långt, smalt detekteringsområde lämpligt för korridorer. Programmeras med programvara DIGIDIM Toolbox på samma sätt som sensor 312.

DIGIDIM 440 ingångsenhet

Ingångsenhet för DIN-montage med 4 I/O ingångar för potentialfria anslutningar. Programmeras med DIGIDIM Toolbox.

DIGIDIM 444 ingångsenhet

Ingångsenhet som möjliggör anslutning av valfri strömbrytar-design eller andra externa anslutningar till ett DALI-system.

DIGIDIM 942 ingångsenhet

Ingångsenhet för DIN-montage med 8 I/O ingångar. Ingång 1-4 kan även användas för analoga funktioner och kan specialprogrammeras i Designer programvara.

DIGIDIM 402 strömförsörjning

Strömförsörjningenhet för DALI. Montage på DIN-skena. 250 mA.

DIGIDIM 494 reläenhet

Reläenhet för DIN-montage. 4 st individuella potentialfria reläer á 10 A styck. Enheten använder fyra DALI-adresser.

DIGIDIM 491 reläenhet

Reläenhet i plastkapsling för inbyggnad i t.ex. armatur. Reläutgång 230 V, max belastning 3 st HF-don. Enheten använder en DALI-adress.

DIGIDIM reläenhet 498

Reläenhet för DIN-montage. 8 st individuella potentialfria reläer á 10 A styck. Enheten använder åtta DALI-adresser. Reläerna kan manövreras från enhetens front, och möjlighet till extern ”over ride” tvångsstyrning.

DIGIDIM reläenhet 490

Reläenhet för DIN-montage. För styrning av mörkläggning eller t.ex. filmduk. 4 st potentialfria reläer i två grupper för motoreffekt på max. 550 W. Reläerna i en grupp är förseglade mot varandra så att de inte kan vara dragna samtidigt. Båda reläerna släpper efter inställd tid.

DIGIDIM AV- interface 503

För DIN-montage med skruvanslutningar. Digital länk mellan ett DALI-system och AV-utrustning via rs232 kommando-struktur. Färdiga kommandon finns upplagda för att kommunicera åt båda håll. Enheten drivs av DALI-systemet.

DIGIDIM 303 IR-sändare

För scenval och/eller kanalstyrning. Kan även användas som programmeringsenhet vid installationer där armaturerna är försedda med Helvar DIGIDIM system. Kräver att Helvars väggpanel eller multisensor med IR-mottagare finns i systemet.

DALI sekvensmodul SQM

För automatisk sekvensstyrning av DALI-enheter, t.ex. LED med RGB-färger. Enheten växlar mellan ljusscener som skall programmeras i förväg med DALI-programvara DIGIDIM Toolbox eller winDIM. Sekvensen kan startas/stoppas med extern funktion t.ex kopplingsur.

DALI SC

Styrmodul för fyra scener i apparat-dosa monterad tryckknapp.

DALI GC

Tvåkanalig styrmodul för i apparatdosa monterad tryckknapp.

DALI PS1

Kompakt och kapslad strömförsörjningsenhet för DALI som kan monteras t.ex. i undertak. 200 mA.

Vridpotentiometer DALI MCU

Vridpotentiometer med inbyggd strömförsörjninig till 25 DALI-enheter. Ansluts till 230 V och DALI. Två stycken MCU kan kopplas för strömförsörjning till maximalt 50 DALI-enheter. Fyra potentiometrar kan parallellkopplas för reglering från flera platser. Potentiometer MCU skall inte kombineras med andra DALI-kontrollenheter.

DALI-repeater

För montage i kapsling eller t.ex. armatur. Enheten använder en DALI-adress för kontroll av 64 nya DALI-belastningar. Inga individuella adresser kan användas. Inbyggd strömförsörjning för de nya belastningarna.

Vi reserverar oss för tekniska ändringar.